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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  11/02/2017
Data da última atualização:  08/04/2024
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  ZANETTE, R. S. S.; ALMEIDA, L. B. F. De; BRANDAO, H. de M.; MARANDUBA, M. Da C.; MUNK, M.
Afiliação:  RAFAELLA DE SOUZA SALOMÃO ZANETTE, UFJF; LEONARA BEATRIZ FAYER DE ALMEIDA, UFJF; HUMBERTO DE MELLO BRANDAO, CNPGL; MAGNO DA COSTA MARANDUBA, UFJF; MICHELE MUNK, UFJF.
Título:  Avaliação in vitro da biocompatibilidade de nanofibras de celulose em cultura de células-tronco da polpa dentária humana
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO NACIONAL DE NANOBIOTECNOLOGIA, 1.; WORKSHOP DE NANOBIOTECNOLOGIA DA UFMG, 2., 2016, Belo Horizonte. Avanços e aplicações: anais. Belo Horizonte: Universidade Federal de Minas Gerais, 2016.
Páginas:  p. 82.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Decíduos esfoliados; Efeitos tóxicos; Polímeros naturais.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1063663/1/Avaliacao-in-vitro-da-biocompatibilidade.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL23222 - 1UPCRA - DD
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  04/01/2006
Data da última atualização:  11/06/2015
Autoria:  PANIZZI, M.; KWANYUEN, P.; ERHAN, S.
Título:  Environnental and genetic variation of beta-conglycinin and glycinin content in brazilian soybean varieties.
Ano de publicação:  2005
Fonte/Imprenta:  In: AOCS ANNUAL MEETING & EXPO, 96., 2005. Salt Lake City. Abstracts... Salt Lake City: AOCS Press, 2005. p. 100-101.
Idioma:  Inglês
Notas:  Nome correto do primeiro autor: CARRÃO-PANIZZI, M. C.
Conteúdo:  ß-conglycinrn (7S) and glycinin (11S) protein fractions have different functional properties, related to gel formation, thermal stability and emulsification. Heat and calcium induced coagulum (tofu gel), made from the 11S fraction is harder than that from 7S fraction. ß-conglycinin is thermally more unstable than glycinin, but its emulsifying and emulsion-stabilizing abilities are better than those of glycinin. Genetic studies revealed variation on protein fractions and subfractions, and cultivars with high levels of 7S or 11S fractions are available. To determine protein fractions content, 90 Brazilian soybean cultivars sowed in 2001 in Ponta Grossa, Paraná state (latitude 25°05' S), were analyzed. Effects of the sowing location were determined in cv. MG/BR 46 (Conquista), sowed in 16 locations of Minas Gerais and Goiás states, and in cv. IAS 5 sowed in 12 locations of Paraná and São Paulo states. Protein fractions were analysed by eletrophoresis SDS-PAGE and the protein bands were quantitated in a Molecular Dynamics scanning densitometer. The 11S/7S ratio for the 90 cultivars was significantly different in a range of 2.76% to 1.17%, respectively for cvs. MS/BRS 169 (Bacuri) and BR-8 (Pelotas). ß-conglycinin (7S) protein subfractions a', a, and b were, respectively, 4.1, 6.6, and 3.3% for cv. MS/BRS 169 (Bacuri), and 5.5,10.1,7.7% for cv. BR-8 (Pelotas). Glycinin (11S) acidic and basic subfractions were respectively 22.1 and 16.8% for cv. MSBRS 169, and 14.5 and 12.9% for ... Mostrar Tudo
Thesagro:  Soja.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO25880 - 1UPCSP - --1072910729
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